Nakupovalna vrečka (0)

V košarici nimate nobenega izdelka.
Če želite ustvariti naročilo, morate najprej izbrati nekaj izdelkov.
Novice
Kontaktne leče

Kontaktne leče

-20%
Popolna razprodaja

Popolna razprodaja

Korekcijska očala

Korekcijska očala

Sončna očala

Sončna očala

Očala za računalnik

Očala za računalnik

Športna očala

Športna očala

  • E-trgovina
  • Info
  • Račun
O nas

eyerim ponuja najbolj cenovno dostopna sončna in korekcijska očala

Mi smo eyerim. Optična prodajalna za 21. stoletje.

Predstavljajte si svet, kjer elektronska pošta ne obstaja in se vse sporoča prek papirnatih sporočil. Ni mobilnih telefonov, odvisni ste od stacionarnega telefona in telefonskih govorilnic. Ni e-trgovin, internetnega bančništva, pretakanja filmov ali glasbe. Očala danes še vedno živijo v takem svetu.

eyerim team

Zakaj smo bili ustvarjeni?

eyerim je nastal iz prepričanja, da je čas, da očala postanejo področje, kjer stranke prejmejo najboljše možne izdelke s kakovostno storitvijo po pošteni ceni.

Do nedavnega so se modne znamke osredotočale na svoje ekskluzivne trgovine, ki jih ni bilo veliko in katerih delovanje je povečalo ceno dizajnerskih očal.

Prodaja korekcijskih očal je bila podobno dražja zaradi dejstva, da je bilo med proizvodnjo in stranko običajno veliko vmesnih korakov.

Mi smo eyerim. Optična prodajalna za 21. stoletje.

S sodobno storitvijo in tehnologijami želimo našim strankam omogočiti izkušnjo na ravni 21. stoletja.

Od leta 2015 skrbimo, da so očala vseh vrst bolj dostopna in cenovno ugodna, poudarek pri prodaji pa je na udobju naših strank. Blagovne znamke, sončna, smučarska in korekcijska očala dostavljamo v enem koraku neposredno od proizvajalca do naših strank, kjerkoli jih kurirska služba lahko doseže.

Omogočili smo možnost, da očala preizkusite preko spletne kamere. Tako smo poskušali nadomestiti del osebnega nakupovanja s pogledom na zaslon, kar je danes tako pogosto na številnih drugih področjih življenja.

Naša lastna očala iz kolekcij "by eyerim" so izdelana z enako visoko kakovostjo kot velike znamke, vendar jih ponujamo po veliko bolj dostopnih cenah, saj uporabljamo sodobne, učinkovite postopke za proizvodnjo in dostavo. To počnemo zato, da bi čim več ljudem omogočili kakovostna očala po pošteni ceni

Tukaj smo, da spremenimo standarde.

Čeprav smo spletna trgovina, smo odprli lastno optično prodajalno. V njej želimo ponuditi vse prednosti osebnega stika, vendar deluje le kot dodatek našim storitvam, zgrajena na učinkovitosti, poštenosti in udobju. To je mesto, kjer vam želimo osebno pokazati naš nov standard storitev.

Mi smo eyerim. Optična prodajalna za 21. stoletje.

Zadnji blogi

Prikazati vse
Izberite
Izberite