• E-trgovina
  • Informacije
  • Račun

Dioptrijska očala | Črna

Ali vam je všeč eleganca? Črna dioptrijska očala so prava za vas. So ena izmed najbolj priljubljenih barvnih različic okvirjev, saj jih lahko enostavno kombinirate z vsakodnevnimi outfiti. Poleg različnih barv boste v naši ponudbi našli tudi očala zanimivih oblik. Tako jih lahko jemljete kot polnovreden modni dodatek. Prav tako se lahko odločite za kose svetovno znanih modnih blagovnih znamk ali iz naših lastnih kolekcij Kohe ali OiO.

Investirajte v kakovost

Kakovostna očala vam bodo služila več let. Zato pri izbiri mislite tudi na to, da jih boste nosili vsak dan. Pomembno je, da se vam prilegajo in vas ne tiščijo. Plastika slabe kakovosti se lahko hitro opraska ali zlomi. Poleg tega lahko v naši ponudbi izbirate med posebnimi površinskimi obdelavami leč. Na primer očala z zaščito pred modro svetlobo. Pogosto smo ji izpostavljeni in se tega niti ne zavedamo. Največ ga proizvajajo zasloni elektronskih naprav, kot so mobilni telefoni, televizorji in računalniki. Ta svetloba še posebej moti naš spanec.

Vendar pa poleg filtra pomislite tudi na pravilno obliko. Z našim Virtualnim pomerjanjem lahko skoraj vsak model preizkusite v udobju svojega doma. Določite svoj tip obraza in izberite kakovostna očala.

Ne zanemarite izbire stekel za očala

Napačna dioptrijska stekla za očala vam lahko povzročijo velike težave. Povzročijo lahko na primer glavobol. Možno je tudi, da za vsako oko potrebujete drugačno dioptrijo. Zato ne kupujte "že izdelanih" očal iz supermarketov ali drugih trgovin, tudi če je cena privlačna. Vedno najprej opravite pregled vida pri strokovnjaku, ki bo izbiro očal prilagodil vašim potrebam. Izberite le očala glede na izvid.

Kakšno obliko očal iščete?

Skrij filter Pokaži filter
Filter
Razvrsti: Glede na priljubljene  
Filter by
Prikazujem: 1283
Prikazujem 1 - 48 / 1283
< 1 3 ... 27

Zakaj eyerim

Brezplačna dostava že od €65.00
Gotovina po povzetju
30-dnevno vračilo
Pooblaščeni prodajalec
Virtualno pomerjanje
Poiščite svojo velikost

NASVET #1: Preverite velikost svojih trenutnih očal

  • Poglejte notranjo stran vaših trenutnih očal. Običajno vsebuje niz številk, ki pomenijo velikost okvira in izgledajo približno takole: 52 [] 22 145
  • Informacije o velikosti okvira so najpogosteje navedene na notranji strani ročk ali mostička
Preverite velikost svojih trenutnih očal

NASVET #2: Uporabite plačilno kartico

S
M
L
Kartica se dobro razteza preko konca vašega očesa
Kartica se konča na koncu očesa
Kartica ne doseže konca vašega očesa

Velikost okvira za očala

Velikost

Dobite dobrodošli popust

Ne zamudite odličnih ponudb ali novih izdelkov in se prijavite na eyerim novice!

Izberite
Nakupovanje na eyerim.com
Brezplačna dostava že od €65.00
Gotovina po povzetju
30-dnevno vračilo
Pooblaščeni prodajalec
Virtualno pomerjanje
Deli