• E-trgovina
  • Informacije
  • Račun

Očala za računalnik z modrim svetlobnim filtrom za otroke

Zaščitite svoj vid pred škodljivim sevanjem, ki nas danes preži na skoraj vsakem koraku. Računalniška očala proti modri svetlobi blokirajo škodljive žarke, ki sevajo iz zaslonov računalnikov, mobilnih telefonov ali drugih, navidezno banalnih predmetov, ki so postali običajen del našega vsakdanjega življenja. Filter modre svetlobe pomeni konec preobremenjenim, utrujenim in razdraženim očem ter lahko pomaga tudi pri migrenah, slabem spancu ali težavah s koncentracijo. Izberite iz naše široke ponudbe stilski in hkrati funkcionalni dodatek za vsakdanje nošenje.

Zakaj poseči prav po očalih z modrim svetlobnim filtrom?

V današnjem digitalnem svetu je skoraj nemogoče popolnoma izogniti se modri svetlobi. Dolge ure preživimo na delu pred računalnikom, po katerem se preselimo pred zaslone televizorjev. Pretirano izpostavljanje modri svetlobi ima škodljiv vpliv na naravni bioritem telesa, kar vodi v nespečnost, razdražljivost, oslabitev imunskega sistema in zmanjšano koncentracijo. Računalniška očala so preprečevanje nastanka teh in drugih zdravstvenih zapletov. Prednost je, da lahko po njih posežete tudi, če ne potrebujete dioptrije. Recite dokončno zbogom preobremenjevanju vašega vidnega sistema, suhim očem ali migrenam in zaščitite svoj vid.

Izberite vrsto očal, ki vam ustreza

Zaščita pred modro svetlobo ni samo praktična, ampak je lahko tudi modna. Ne pozabite prilagoditi izbiro ustreznega okvirja tipu vašega obraza, ki ima res pomembno vlogo. Ne glede na to, ali iščete očala, ki so primerna za kvadraten, okrogel, ovalen ali srčast obraz, pri nas bo vsakdo našel nekaj zase. Če še vedno oklevate pri izbiri najprimernejšega tipa okvirja za vas, lahko preprosto preizkusite vse svoje favorite zahvaljujoč možnosti virtualnega preizkusa očal.

Kakšno obliko očal iščete?

Skrij filter Pokaži filter
Filter
Razvrsti: Glede na priljubljene  
Filter by
Prikazujem: 3 Za natančnejšo opredelitev zahteve uporabite filter
Prikazujem 1 - 3 / 3

Zakaj eyerim

Brezplačna dostava že od €65.00
Gotovina po povzetju
Brezskrbno vračilo
Pooblaščeni prodajalec
Virtualno pomerjanje
Poiščite svojo velikost

NASVET #1: Preverite velikost svojih trenutnih očal

  • Poglejte notranjo stran vaših trenutnih očal. Običajno vsebuje niz številk, ki pomenijo velikost okvira in izgledajo približno takole: 52 [] 22 145
  • Informacije o velikosti okvira so najpogosteje navedene na notranji strani ročk ali mostička
Preverite velikost svojih trenutnih očal

NASVET #2: Uporabite plačilno kartico

S
M
L
Kartica se dobro razteza preko konca vašega očesa
Kartica se konča na koncu očesa
Kartica ne doseže konca vašega očesa

Velikost okvira za očala

Velikost

Dobite dobrodošli popust

Ne zamudite odličnih ponudb ali novih izdelkov in se prijavite na eyerim novice!

Izberite
Nakupovanje na eyerim.com
Brezplačna dostava že od €65.00
Gotovina po povzetju
Brezskrbno vračilo
Pooblaščeni prodajalec
Virtualno pomerjanje
Deli