• E-trgovina
  • Informacije
  • Račun

Ženska dioptrijska očala

Bodite stilska v vseh pogledih in izbirajte med široko ponudbo ženskih dioptrijskih očal. Sodobni okvirji v obliki mačjih oči, ovalni, kvadratni in priljubljena "pilotska" očala ustrezajo različnim tipom obrazov. Naj bodo vaša očala izviren dodatek za vsak dan.

Kako izbrati ženska dioptrijska očala Pri izbiri očal upoštevajte predvsem tip obraza in svoj stil. Se pogosteje odpravite ven v športnih oblačilih ali vam je bližje eleganca? Če ste bolj eleganten tip, izberite bolj subtilna ženska dioptrijska očala. Če vas zanimajo trendi in se ne bojite eksperimentirati, poiščite živalske potiske ali nenavadne oblike.

Kakšna očala potrebujete?


Glavni pogoj za pravilno izbiro ženskih dioptrijskih očal nista le njihova oblika in dizajn, temveč tudi izvid oftalmologa. Na podlagi tega in ustrezne dioptrije lahko na spletu naročite dioptrijska očala prav za vas. Minus dioptrijo uporabljajo kratkovidne osebe, ki ne vidijo dobro v daljavo, plus dioptrijo pa daljnovidne osebe, ki imajo na primer težave z branjem.

Vedno bodite pozorni na kakovost očal


Ne kupujte poceni in "že narejenih" očal s stojal v trgovinah in na bencinskih črpalkah. Zelo verjetno je, da ne bodo ustrezala vašim individualnim potrebam. Samo zdravnik lahko z natančnim pregledom na primer ugotovi, ali imate različni dioptriji za vsako oko posebej. In vam tako predpiše bifokalna ali multifokalna dioptrijska očala.

Iz katerih materialov so izdelani okvirji?


Stilski videz ženskih dioptrijskih očal ni odvisen le od leč, temveč tudi od okvirja. Najpogostejši so plastični, acetatni in kovinski ali jekleni. Vendar so priljubljeni tudi aluminijasti, propionatni ali titanovi, ki so primerni za alergike.

Izberite pravo obliko očal


Oblika vaše glave ima veliko vlogo pri izbiri dioptrijskih očal, ki bodo predstavljala tudi stilski dodatek. Pravokotne oblike so primerne na primer za okrogel obraz. Velikost leč prilagodite velikosti obraza, da ne prekrijete celotne površine. Če imate obraz v obliki srca, vam bodo najbolj pristajala ženska dioptrijska očala v obliki mačjih oči.

Kakšno obliko očal iščete?

Skrij filter Pokaži filter
Filter
Razvrsti: Glede na priljubljene  
Filter by
Prikazujem: 5156
Ponujamo vračilo denarja za leče!

Za vaš prvi nakup korekcijskih očal z lečami eyerim vision ponujamo celotno vračilo, če jih boste vrnili v 30 dneh. Preberite več o naši politiki vračil.
Prikazujem 1 - 48 / 5156
< 1 3 ... 108

Zakaj eyerim

Brezplačna dostava že od €65.00
Gotovina po povzetju
30-dnevno vračilo
Pooblaščeni prodajalec
Virtualno pomerjanje
Poiščite svojo velikost

NASVET #1: Preverite velikost svojih trenutnih očal

  • Poglejte notranjo stran vaših trenutnih očal. Običajno vsebuje niz številk, ki pomenijo velikost okvira in izgledajo približno takole: 52 [] 22 145
  • Informacije o velikosti okvira so najpogosteje navedene na notranji strani ročk ali mostička
Preverite velikost svojih trenutnih očal

NASVET #2: Uporabite plačilno kartico

S
M
L
Kartica se dobro razteza preko konca vašega očesa
Kartica se konča na koncu očesa
Kartica ne doseže konca vašega očesa

Velikost okvira za očala

Velikost okvira za očala

Dobite dobrodošli popust

Ne zamudite odličnih ponudb ali novih izdelkov in se prijavite na eyerim novice!

Izberite
Izberite
Nakupovanje na eyerim.com
Brezplačna dostava že od €65.00
Gotovina po povzetju
30-dnevno vračilo
Pooblaščeni prodajalec
Virtualno pomerjanje
Deli