• E-trgovina
  • Informacije
  • Račun

Dioptrijska očala | modra

Modra dioptrijska očala niso le pripomoček za korekcijo vida, temveč tudi modni dodatek. Z njimi lahko poživite vsak outfit. Poleg dioptrije pri izbiri upoštevajte tudi velikost in obliko okvirja. Upoštevamo vse vrste obrazov, zato boste v naši ponudbi našli modele za obraze, ki imajo kvadratno, ovalno, okroglo obliko in ali pa so v obliki srca. Razmislite tudi o materialu okvirja. Izbirate lahko med jeklenimi, titanovimi, kovinskimi ali aluminijastimi okvirji. Tistim z bolj občutljivo kožo priporočamo na primer plastične okvirje.

Kako pravilno izbrati dioptrijska očala?

Vedno kupujte le dioptrijska očala, ki vam jih je predpisal okulist. Ne priporočamo vam, da jih kupite v običajni trgovini. Pogostokrat se zgodi, da se dioptrija od očesa do očesa razlikuje. Očala iz trgovine ali drogerije pa imajo obe leči enaki. Poleg tega imate morda še kakšno drugo okvaro vida, za katero boste potrebovali posebne leče.

Preizkusite jih v udobju svojega doma prek naše spletne strani. Zato vam ni treba skrbeti, da se ne bodo prilegala vašemu obrazu. Tako si lahko lažje predstavljate, kako boste videti z njimi. Izbirate lahko med kakovostnimi očali po dostopnih cenah. Poleg tega so kakovostni okvirji trajnejši, zato se vam bo naložba sčasoma povrnila.

Kakšne obdelave leč lahko izberete?

Ponujamo široko paleto možnosti obdelave leč. Izberete lahko zaščito pred modro svetlobo, ki vas ščiti pred sevanjem iz zaslonov. Izbirate lahko tudi med antirefleksnimi in fotokromnimi lečami. Njihova velika prednost je, da ščitijo vaš vid pred škodljivimi UV-žarki. Antirefleksne leče vas ščitijo pred sončnimi žarki, izboljšujejo vidljivost in zmanjšujejo obremenitev oči.

Ponujamo tudi klasične monofokalne dioptrije, ki so namenjene za izboljšanje vida na daljavo ali na blizu. Podobno velja za multifokalna očala, ki vam pomagajo videti na več razdalj hkrati.

Kakšno obliko očal iščete?

Skrij filter Pokaži filter
Filter
Razvrsti: Glede na priljubljene  
Filter by
Prikazujem: 332
Prikazujem 1 - 48 / 332
< 1 3 ... 7

Zakaj eyerim

Brezplačna dostava že od €65.00
Gotovina po povzetju
30-dnevno vračilo
Pooblaščeni prodajalec
Virtualno pomerjanje
Poiščite svojo velikost

NASVET #1: Preverite velikost svojih trenutnih očal

  • Poglejte notranjo stran vaših trenutnih očal. Običajno vsebuje niz številk, ki pomenijo velikost okvira in izgledajo približno takole: 52 [] 22 145
  • Informacije o velikosti okvira so najpogosteje navedene na notranji strani ročk ali mostička
Preverite velikost svojih trenutnih očal

NASVET #2: Uporabite plačilno kartico

S
M
L
Kartica se dobro razteza preko konca vašega očesa
Kartica se konča na koncu očesa
Kartica ne doseže konca vašega očesa

Velikost okvira za očala

Velikost

Dobite dobrodošli popust

Ne zamudite odličnih ponudb ali novih izdelkov in se prijavite na eyerim novice!

Izberite
Nakupovanje na eyerim.com
Brezplačna dostava že od €65.00
Gotovina po povzetju
30-dnevno vračilo
Pooblaščeni prodajalec
Virtualno pomerjanje
Deli