• E-trgovina
  • Informacije
  • Račun

Dioptrijska očala | vijolična

Raznolikost barv v vsakdanjih outfitih prevladuje v modi iz leta v leto in ta trend ni zaobšel niti sveta dioptrijskih očal. Vijolična barva ustreza vsem, izbrati morate le pravi odtenek. V naši raznoliki ponudbi boste zagotovo našli kos, ki vam bo ustrezal. Izberite ženska, moška ali otroška dioptrijska očala, bodite prepoznavni in opazujte svet s popolnoma ostrim vidom.

Zasijte v vijolični barvi

Vijolična barva skriva hladnost modre in toplino rdeče barve. Predstavlja nežnost, harmonijo in razkošje. Spodbuja tudi ustvarjalnost, zato ne oklevajte in še danes izberite svoja nova dioptrijska očala z vijoličnim okvirjem iz naše ponudbe. Z veseljem se lotite novih projektov ali težkih izzivov.

Izbirate lahko med različnimi vijoličnimi okvirji v različnih odtenkih, če pa želite bolj subtilen dodatek, izberite univerzalno barvo, v kateri izstopajo drobni vijolični detajli. V preteklosti je ta barva veljala tudi za kraljevsko barvo, zato imate danes edinstveno priložnost, da se tudi vi počutite kraljevsko.

Odločitev si olajšajte z našim virtualnim pomerjanjem, ki vam omogoča, da v udobju svojega doma preizkusite svoj sanjski model.

Na podlagi česa izbrati dioptrijska očala?

Čeprav so dioptrijska očala idealen dodatek za poudarjanje posebnega sloga, se morate poleg njihove oblike osredotočiti tudi na nekaj drugih parametrov. Ključni so njihova velikost, material, pa tudi tip obraza ali odtenek kože. Enako pomemben je način življenja, ki mu je treba prilagoditi nova dioptrijska očala.

Ne glede na to, ali iščete dioptrijska očala za vsakodnevno uporabo ali za priložnostne športne dejavnosti, boste v naši široki ponudbi zagotovo našli popoln kos. Zaščitite svoj vid z možnostmi namestitve leč in zasijte ob vsaki priložnosti.

Kakšno obliko očal iščete?

Skrij filter Pokaži filter
Filter
Razvrsti: Glede na priljubljene  
Filter by
Prikazujem: 87
Prikazujem 1 - 48 / 87
< 1

Zakaj eyerim

Brezplačna dostava že od €65.00
Gotovina po povzetju
60-dnevno vračilo
Pooblaščeni prodajalec
Virtualno pomerjanje
Poiščite svojo velikost

NASVET #1: Preverite velikost svojih trenutnih očal

  • Poglejte notranjo stran vaših trenutnih očal. Običajno vsebuje niz številk, ki pomenijo velikost okvira in izgledajo približno takole: 52 [] 22 145
  • Informacije o velikosti okvira so najpogosteje navedene na notranji strani ročk ali mostička
Preverite velikost svojih trenutnih očal

NASVET #2: Uporabite plačilno kartico

S
M
L
Kartica se dobro razteza preko konca vašega očesa
Kartica se konča na koncu očesa
Kartica ne doseže konca vašega očesa

Velikost okvira za očala

Velikost

Dobite dobrodošli popust

Ne zamudite odličnih ponudb ali novih izdelkov in se prijavite na eyerim novice!

Izberite
Nakupovanje na eyerim.com
Brezplačna dostava že od €65.00
Gotovina po povzetju
60-dnevno vračilo
Pooblaščeni prodajalec
Virtualno pomerjanje
Deli