Pogoji in določila za 2+1 GRATIS (»pogoji«)
I. Uvodne opredelitve
1. Ti pogoji dogodka z imenom: »2+1 GRATIS« določajo pravila, pogoje, obseg in oglaševanje dogodka, pogoje uporabe in pooblastila udeležencev dogodkov, kot tudi obveznosti organizatorja.

2.Dogodka se lahko udeležijo stranke, ki izpolnjujejo pogoje za udeležbo na dogodku. Tako postanejo udeleženci tega dogodka (»udeleženec dogodka«).

II. Predmet dogodka in pogoji udeležbe na dogodku
1. Predmet dogodka je možnost koriščenja popusta s strani udeležencev dogodka v skladu s pogoji dogodka v času njegovega trajanja, vključno z zagotavljanjem popusta za znižanje cene izdelkov, ki so navedeni na spletni strani: https://www.eyerim.si (»izdelki«) v znesku, določenem v spodnjem razdelku 2 (»predmet popusta«).

2. Popust bo dodeljen v naslednjem znesku:

100% popust na najcenejši izdelek v nakupovalni košarici ob nakupu 3 ali več izdelkov iz kolekcij eyerim (OiO in/ali Kohe) z uporabo kode: EYEFREE

V primeru vračila blaga po uporabi popusta postopajte takole:

Če Udeleženec vrne izdelek/e, ki niso bili najcenejši izdelek (tj. dostavljeni "brezplačno"), mora Udeleženec vrniti ta izdelek/e skupaj z najcenejšim izdelkom, ki je bil brezplačno dobavljen kot del promocije. Če se to ne zgodi in Udeleženec vrne samo izdelek/e, ki niso bili brezplačni, razlika med celotnim zneskom plačila za naročilo in zneskom za izdelke, ki jih je Udeleženec obdržal, bo povrnjena, vključno s celotnim zneskom za izdelek, ki je bil brezplačno dobavljen kot del promocije. Denarja za leče na recept ne vračamo.

3. Kode s popusti in znižane cene veljajo za čas trajanja promocije in pod pogojem, da so izpolnjeni pogoji, ki so določeni za vsako promocijo oziroma popust posebej.

4. Udeležba v promociji je prostovoljna in brezplačna (tj. nakup izdelkov v promociji ni povezan z drugimi stroški, razen plačila kupljenih izdelkov in cene prevoza po izbiri kupca).

5. Nekateri izdelki so lahko izključeni iz te promocije v času njenega trajanja.

6. Če želite sodelovati pri tem dogodku ste dolžni:
a) prebrati in sprejeti te pogoje in določila;
b) v košarico dodati izdelke s popustom;
c) pred potrditvijo naročila – v razdelku Košarica – vnesti kodo/kode s popustom in pritisniti gumb »Uporabi«.
Če kupec ne posreduje kode s popustom, to pomeni, da se je kupec odpovedal pravici do uporabe promocije v zvezi s transakcijo. V takem primeru v trenutku plačila izgubi pravico do koriščenja popusta glede na opravljeno transakcijo.

7. Promocija ni združljiva z drugimi popusti, promocijami, promocijskimi akcijami, akcijskimi cenami ali popusti na izdelke, ki veljajo v spletni trgovini, če se pogoji takšne promocije ali izdelkov razlikujejo.

8. Predmet popusta ni predmet plačila v gotovini ali v zameno za druga plačilna sredstva in je neprenosljiv.