I. Uvodne opredelitve

 1. Ti pogoji dogodka z imenom: »Black Fair Friday« določajo pravila, pogoje, obseg in oglaševanje dogodka, pogoje uporabe in pooblastila udeležencev dogodkov, kot tudi obveznosti organizatorja.
 2. Dogodka se lahko udeležijo stranke, ki izpolnjujejo pogoje za udeležbo na dogodku. Tako postanejo udeleženci tega dogodka (»udeleženec dogodka«).

II. Predmet dogodka in pogoji udeležbe na dogodku

 1. Predmet dogodka je možnost koriščenja popusta s strani udeležencev dogodka v skladu s pogoji dogodka v času njegovega trajanja, vključno z zagotavljanjem popusta za znižanje cene izdelkov, ki so navedeni na spletni strani: https://www.eyerim.si (»izdelki«) v znesku, določenem v spodnjem razdelku 2 (»predmet popusta«).
 2. Popust bo dodeljen v naslednjem znesku:
  • 23 % na vse modele neznižanih sončnih ali korekcijskih očal v skupni vrednosti nad 150 € s kodo: BF23SI
  • 23 % na okvirje skupaj z lečami s kodo: BF23SEE
  • Brezplačne osnovne leče ob nakupu okvirjev iz kolekcije eyerim (OiO ali Kohe by eyerim) s kodo: BFSILENS. Popust velja pri izbiri osnovnih leč z indeksom 1,5. Če izberete drugo vrsto korekcijskih leč ali njihovo izboljšavo, vam od končnega zneska za očala v košarici odštejemo 9,90 €. Če je vaša vrednost dioptrije večja od -6, zaradi postopka izdelave ne morete izbrati osnovnih leč. Izberite drugo opcijo leč in od končnega zneska za leče v vaši košarici vam bomo odšteli 9,90 €.

  V primeru vračila blaga po koriščenju popusta iz točke a) je postopek naslednji:

  Če udeleženec vrne izdelek/izdelke in zaradi tega vračila skupna cena naročila pade pod 150 €, so kršeni pogoji uporabe kupona. Iz tega razloga ta popust ne bo veljal za izdelek/izdelke, za katere se udeleženec odloči obdržati. Zanje bo vključen celoten znesek, razlika med celotnim zneskom, plačanim za naročilo, in celotnim zneskom za izdelek/izdelke, ki jih je udeleženec obdržal, pa bo povrnjena.

 3. Kode s popusti in znižane cene veljajo za čas trajanja promocije in pod pogojem, da so izpolnjeni pogoji, ki so določeni za vsako promocijo oziroma popust posebej.
 4. Udeležba v promociji je prostovoljna in brezplačna (tj. nakup izdelkov v promociji ni povezan z drugimi stroški, razen plačila kupljenih izdelkov in cene prevoza po izbiri kupca).
 5. Nekateri izdelki so lahko izključeni iz te promocije v času njenega trajanja.
 6. Če želite sodelovati pri tem dogodku ste dolžni:
  • prebrati in sprejeti te pogoje in določila;
  • v košarico dodati izdelke s popustom;
  • pred potrditvijo naročila – v razdelku Košarica – vnesti kodo/kode s popustom in pritisniti gumb »Uporabi«.

  Če kupec ne posreduje kode s popustom, to pomeni, da se je kupec odpovedal pravici do uporabe promocije v zvezi s transakcijo. V takem primeru v trenutku plačila izgubi pravico do koriščenja popusta glede na opravljeno transakcijo.

 7. Promocija ni združljiva z drugimi popusti, promocijami, promocijskimi akcijami, akcijskimi cenami ali popusti na izdelke, ki veljajo v spletni trgovini, če se pogoji takšne promocije ali izdelkov razlikujejo.
 8. Predmet popusta ni predmet plačila v gotovini ali v zameno za druga plačilna sredstva in je neprenosljiv.