I. Uvodne opredelitve

1.    Ti pogoji dogodka z imenom: »Black Friday« določajo pravila, pogoje, obseg in oglaševanje dogodka, pogoje uporabe in pooblastila udeležencev dogodkov, kot tudi obveznosti organizatorja.

2.    Dogodka se lahko udeležijo stranke, ki izpolnjujejo pogoje za udeležbo na dogodku. Tako postanejo udeleženci tega dogodka (»udeleženec dogodka«).


II. Predmet dogodka in pogoji udeležbe na dogodku


1.    Predmet dogodka je možnost koriščenja popusta s strani udeležencev dogodka v skladu s pogoji dogodka v času njegovega trajanja, vključno z zagotavljanjem popusta za znižanje cene izdelkov, ki so navedeni na spletni strani: https://www.eyerim.com (»izdelki«) v znesku, določenem v spodnjem razdelku 2 (»predmet popusta«).

2.    Popust bo dodeljen v naslednjem znesku:

    a) 15 % za vse modele sončnih očal brez popusta z uporabo kode: BF15SUN.
    b) 30 % za okvirje skupaj z lečami z uporabo kode: BF30EYE, razen za modele iz kolekcije eyerim collection.
    c) 50 % za nakup dveh modelov sončnih ali korekcijskih očal iz eyerim collection s kodo: BF50EYC.

Popust velja za model v nakupovalnem vozičku z nižjo ceno. V primeru reklamacije/vračila blaga po koriščenju popusta iz točke c) je postopek naslednji:

  • Če se udeleženec dogodka pritoži/vrne tistega od modelov, ki ima višjo ceno, bo pogodba prekinjena, udeležencu dogodka pa se povrne denarni znesek na podlagi prvotne cene obeh artiklov.
  • Če se udeleženec pritoži/vrne tistega od modelov, ki ima nižjo ceno, se mu povrneta znižana cena tega modela in prvotna cena modela z višjo ceno.
3.    Kode s popusti in znižane cene veljajo za čas trajanja promocije in pod pogojem, da so izpolnjeni pogoji, ki so določeni za vsako promocijo oziroma popust posebej.

4.    V primeru hkratnega nakupa več izdelkov, ki so kupljeni v okviru te promocije, se popust nanaša na en izdelek.

5.    Udeležba v promociji je prostovoljna in brezplačna (tj. nakup izdelkov v promociji ni povezan z drugimi stroški, razen plačila kupljenih izdelkov in cene prevoza po izbiri kupca).

6.    Nekateri izdelki so lahko izključeni iz te promocije v času njenega trajanja.

7.    Če želite sodelovati pri tem dogodku ste dolžni:

    a) prebrati in sprejeti te pogoje in določila;
    b) v košarico dodati izdelke s popustom;
    c) pred potrditvijo naročila – v razdelku Košarica – vnesti kodo/kode s popustom in pritisniti gumb »Uporabi«.

Če kupec ne posreduje kode s popustom, to pomeni, da se je kupec odpovedal pravici do uporabe promocije v zvezi s transakcijo. V takem primeru v trenutku plačila izgubi pravico do koriščenja popusta glede na opravljeno transakcijo.

8.    Promocija ni združljiva z drugimi popusti, promocijami, promocijskimi akcijami, akcijskimi cenami ali popusti na izdelke, ki veljajo v spletni trgovini, če se pogoji takšne promocije ali izdelkov razlikujejo.

9.    Predmet popusta ni predmet plačila v gotovini ali v zameno za druga plačilna sredstva in je neprenosljiv.