Smith SHOWCASE OTG 2ZV/6K Photochromic

Frame color: Vijolična, Barva leč: Zelena

Različice

Velikost

Ni na zalogi

Chromapop Sun Red Mirror
IME
BARVA
POGOJI
VLT
Chromapop Sun Red Mirror
Zelena
Srednje-Svetle
16%

Leča Smith Chromapop Sun Red Mirror nudi večjo definicijo, bolj naravne barve in neprekosljivo jasnost, ki vam omogoča, da vidite več podrobnosti. leča Chromapop Sun Red Mirror ima 16% VLT, ki dopušča 16% sončne svetlobe skozi lečo . Za dodatne informacije o leči VLT, kliknite tukaj.

Embalaža ne vključuje nadomestne leče.

VKLJUČENE TEHNOLOGIJE
Chromapop
Fotokromna tehnologija vam prinaša leče, ki se prilagajajo spreminjajočim svetlobnim pogojem, tako da je vedno na voljo popoln ton za količino svetlobe.
Sferične leče
Sferične leče so zgrajene na osnovni krivulji tako na X (vodoravni) kot tudi na Y (navpični) osi. Ta inovativna oblika zagotavlja najvišjo raven optične jasnosti, izboljšane lastnosti prileganja in povečano učinkovitost pri preprečevanju rosenja.
Karbonska X-leča
Karbonski-x material zunanje leče znamke Smith je individualno oblikovan, da nudi optimalno odpornost proti praskam in udarcem, povečano ostrino vida in povečano kontrastno občutljivost. Karbonski-x material ustreza prvorazrednim optičnim standardom.
Tehnologija zožene leče
Tehnilogija TLT znamke Smith izravna vhodne svetlobne žarke s postopnim zoževanjem leče od optičnega središča do perifernega vida. To pomeni, da vidite s 100 % natančnostjo in maksimalnim udobjem.
FOG X
Patentirana obdelava leč Fog-X znamke Smith uporablja hidrofilno mikroskopsko vrezano površino, ki absorbira vlago in jo razprši po široki površini ter s tem prepreči rosenje. Ker je fizično vrezana v lečo, je ni mogoče odstraniti z brisanjem, kot druge prevleke za preprečevanje rosenja.

O ZNAMKI

Znamka Smith Optics je nastala leta 1965, ko je dr. Robert Smith, zobozdravnik in navdušen smučar, uporabil zobno peno in lepilo za izdelavo prvih smučarskih očal z odprtinami, da očala lahko dihajo. Ta izum je povzročil revolucijo v zimskih športih in uveljavil Smith Optics kot blagovno znamko, ki predstavlja inovativne, trpežne, vrhunske izdelke vse do danes.

Ženska smučarska očala SHOWCASE OTG 2ZV/6K predstavljajo vrhunec več desetletij strokovnega znanja in izkušenj znamke Smith pri proizvodnji, testiranju in izboljševanju smučarskih očal v sodelovanju s profesionalnimi športniki. Aerodinamična geometrija okvirja zagotavlja neprekosljivo vidno polje in omogoča znamki Smith popolno združljivost s čeladami vseh glavnih proizvajalcev, vključno z Bolle, Giro, Anon, K2 ali Smith. Integrirani izpušni ventilatorji zagotavljajo vrhunsko prezračevanje brez rosenja celo v najzahtevnejših pogojih.


Kupite očala Smith SHOWCASE OTG 2ZV/6K Photochromic na eyerim zdaj in brezplačno vam jih bomo dostavili na vaš dom v njihovi originalni zaščitni embalaži.

Parameters

Znamka
Model
SHOWCASE OTG 2ZV/6K
Barva okvirja
Vijolična
Barva leč
Zelena
Oblika okvirja
Enojna leča
Vrsta okvirja
Polna obroba
Polarizirana
Ne
Material okvirja
Plastika
Spol
Ženske
Proizvajalčeva barva okvirja
Monarch
Proizvajalčeva barva leč
Chromapop Sun Red Mirror

Why eyerim

Free shipping
Cash on Delivery
Worry free returns
Authorized reseller
Virtual try on
Poiščite svojo velikost
Sizes
S
M
L
Card extends well beyond the end of your eye
Card ends at the end of the eye
Card does not reach the end of your eye
Deli
Smith SHOWCASE OTG 2ZV/6K Photochromic
€82.00

Get a welcome discount

Don’t miss out on great deals or new arrivals and sign up for eyerim newsletter!

Shopping at eyerim.com
Free shipping
Cash on Delivery
Worry free returns
Authorized reseller
Virtual try on