uvex speedy pro Light Green S2

Otroška smučarska očala speedy pro Light Green S2 predstavljajo vrhunec več desetletij strokovnega znanja in izkušenj znamke uvex pri... Show more

Velikost

Enotna velikost
Enotna velikost: 99/Standard/Standard mm
Na zalogi
30 day returns
Predviden čas dostave: 4 - 6 delovnih dni
€45.00

No image
IME
BARVA
POGOJI
VLT
Laser Gold (S2)
Rumena
Zatemnjene / Srednje-Svetle
19-43%

Vrhunska leča uvex Laser Gold (S2) je popolna za zatemnjene / srednje-svetle razmere. leča Laser Gold (S2) ima 19-43% VLT, ki dopušča 19-43% sončne svetlobe skozi lečo .

Embalaža ne vključuje nadomestne leče.

VKLJUČENE TEHNOLOGIJE
basic comfort kit
Ta komplet vključuje enojno peno, ki se prilagodi potezam obraza, penasto membrano, ki omogoča prezračevanje okvirja brez prepiha, in osnovni nastavljiv, raztegljiv trak za smučarska očala.
supravision®
Za še večjo varnost in jasen pogled, tudi v slabem vremenu. Najboljša vidljivost, zahvaljujoč edinstveni prevleki uvex supravision®: ne spremeni optične kakovosti leče in za 100 % presega standard EN 174 za rosenje leč.

O ZNAMKI

Le z zavedanjem naše preteklosti lahko oblikujemo našo prihodnost. 60 let izboljševanja zaščite, udobja, trpežnosti in oblikovanja svojih izdelkov v kombinaciji z nemško inženirsko genialnostjo je tisto, zaradi česar je znamka uvex (uv-ex = ultraviolet excluded) edinstvena. Smučarji, kolesarji in planinci so tej znamki zaupali še preden je bil izumljen izraz »športno trženje«.

Otroška smučarska očala speedy pro Light Green S2 predstavljajo vrhunec več desetletij strokovnega znanja in izkušenj znamke uvex pri proizvodnji, testiranju in izboljševanju smučarskih očal v sodelovanju s profesionalnimi športniki. Aerodinamična geometrija okvirja zagotavlja neprekosljivo vidno polje in omogoča znamki uvex popolno združljivost s čeladami vseh glavnih proizvajalcev, vključno z Bolle, Giro, Anon, K2 ali Smith. Integrirani izpušni ventilatorji zagotavljajo vrhunsko prezračevanje brez rosenja celo v najzahtevnejših pogojih.


Kupite očala uvex speedy pro Light Green S2 na eyerim zdaj in brezplačno vam jih bomo dostavili na vaš dom v njihovi originalni zaščitni embalaži.

Parameters

Znamka
Model
speedy pro Light Green S2
Barva okvirja
Zelena
Barva leč
Rumena
Oblika okvirja
Enojna leča
Vrsta okvirja
Polna obroba
Polarizirana
Ne
Material okvirja
Plastika
Spol
Otroci
Proizvajalčeva barva okvirja
Light Green
Proizvajalčeva barva leč
Laser Gold (S2)

Why eyerim

Brezplačna dostava
Cash on Delivery
Worry free returns
Authorized reseller
Virtual try on
Poiščite svojo velikost
Sizes
S
M
L
Card extends well beyond the end of your eye
Card ends at the end of the eye
Card does not reach the end of your eye
Deli
uvex speedy pro Light Green S2
€45.00

Get a welcome discount

Don’t miss out on great deals or new arrivals and sign up for eyerim newsletter!

Shopping at eyerim.com
Brezplačna dostava
Cash on Delivery
Worry free returns
Authorized reseller
Virtual try on