Pripravite se na sončne dni z vodnikom za poletna sončna očala eyerim

Prihajajo čudoviti poletni dnevi leta 2022 in z njimi čas, da pokažete svoj najboljši poletni slog. Ne glede na to, ali načrtujete zabavno potovanje, se odpravite v all-inclusive letovišče blizu morja ali preprosto uživate v domačem kraju, dovolite, da vam pokažemo, katera sončna očala bodo najboljša za izboljšanje vaše počitniške izkušnje in sloga.

Get ready in 48 hours

Pripravite se v 48 urah

Ste pripravljeni na počitnice, a ste pozabili na sončna očala? Ne izgubljajte časa in stavite na gotovost naših najljubših prodajnih uspešnic! Vse na zalogi, samo kliknite in uživajte v poletju.

NAKUPUJTE ZDAJ
Get ready in 48 hours
Diopters in summer? No problem!

Korekcijska očala poleti? Brez težav!

Vam je dovolj menjavanja sončnih in optičnih očal? Nehajte in izboljšajte svojo poletno izkušnjo s korekcijskimi sončnimi očali – popolna rešitev 2v1!

NAKUPUJTE ZDAJ
No more glare thanks to polarization

Nič več bleščanja zahvaljujoč polarizaciji

Odkrijte vrhunsko udobje vida s polariziranimi sončnimi očali in uživajte v vodnih športih in vožnji poleti z boljšim kontrastom in brez neprijetnega bleščanja.

NAKUPUJTE ZDAJ
No more glare thanks to polarization
Sunglasses from 29€

Sončna očala od 20 EUR

Iščete cenovno ugoden izdelek, a še vedno želite biti v koraku z najnovejšimi trendi? To poletje bodite nezgrešljivi z našo kolekcijo očal OiO by eyerim!

NAKUPUJTE ZDAJ
Roads await

Ceste čakajo

Bleščanje? Mrak? Neposredna svetloba? Naj bodo vaša poletna potovanja varna in prijetna s pravimi očali za vožnjo! Kombinacija polariziranih in fotokromnih leč bo vaša najboljša pomoč za volanom.

NAKUPUJTE ZDAJ
Roads await
100% active summer

100 % aktivno poletje

Ne omejujte se in uživajte v kolesarjenju, pohodništvu, teku, golfu ali katerem koli športu z vrhunskimi ultra lahkimi športnimi sončnimi očali. Nadgradite jih z verižicami za očala, da dodate 100 % slog in varnost.

NAKUPUJTE ZDAJ

Dobite dobrodošli popust

Ne zamudite odličnih ponudb ali novih izdelkov in se prijavite na eyerim novice!

Nakupovanje na eyerim.com
Brezplačna dostava že od €65.00
Gotovina po povzetju
Brezskrbno vračilo
Pooblaščeni prodajalec
Virtualno pomerjanje
Deli