Nakupovalna vrečka (0)

V košarici nimate nobenega izdelka.
Če želite ustvariti naročilo, morate najprej izbrati nekaj izdelkov.
  • E-trgovina
  • Info
  • Račun

5 najbolj vročih trendov očal s Tednov mode 2022

Milano, Pariz, London … Obiskali smo največje Tedne mode v Evropi in odkrili najboljše trende tega leta. Ste pripravljeni?

"Moda je to kar kupite, slog je to kar z njo naredite."

Preveliki aviator

Preveliki aviator

Da, naša priljubljena očala aviator načrtujejo veliko vrnitev. In mislimo dobesedno veliko – dizajni znamk Max Mara in Tom Ford pokrivajo polovico obraza, medtem ko se je znamka Gucci odločila za debele okvirje. Njihovi preveliki dizajni so nepogrešljivi za vsako obliko obraza.

NAKUPUJTE ZDAJ
Preveliki aviator
Pravokotni okvirji

Pravokotni okvirji

Odkrijte enega izmed najbolj dominantnih trendov očal. Ta futuristična oblika, ki jo npr. ponujata znamki Balenciaga ali Vogue, je odlična izbira za vse, ki iščejo eleganten videz. Idealna je za ovalne, okrogle in srčaste oblike obrazov. Za večji učinek jih kombinirajte z nazaj spetimi lasmi.

NAKUPUJTE ZDAJ

"S svojimi sončnimi očali sem Jack Nicholson. Brez njih sem debel in star 60 let.”

Jack Nicholson
Drzne barve in vrvice

Drzne barve in vrvice

Dodajte več barv vašemu vsakdanjemu slogu in pokažite svetu svoj pravi obraz! D&G, Persol, Chanel in Valentino so se vsi pridružili temu kul in praktičnemu trend. Naj bodo vaša očala na varnem in pri roki s čudovitimi vrvicami in se izrazite kot še nikoli prej.

NAKUPUJTE ZDAJ
Drzne barve in vrvice
Super kvadratni okvirji

Super kvadratni okvirji

Pritegnite pozornost z velikimi kvadratnimi očali! Ta brezčasni slog sega od oblike metulja do vintage a hkrati igrivega videza. Kot smo lahko videli pri znamkah Dior ali Prada – ti okvirji preprosto dvignejo vaš videz na naslednjo raven. Izberite jih za ovalne in okrogle obraze.

NAKUPUJTE ZDAJ
Maxi vintage okvirji

Maxi vintage okvirji

Veliko je lepo! Kot so pokazali Versace, Fashion East in Courrèges, ta očala s prevelikimi proporcijami in debelimi okvirji ponujajo retro vintage občutke. Z njihovimi kvadratnimi ali zaobljenimi oblikami boste vedno modnega videza.

NAKUPUJTE ZDAJ
Maxi vintage okvirji

"Sončna očala so kot senčilo za oči: z njimi je vsak videti mlajše in lepo.”

Karl Lagerfeld
Izberite
Zapri
Izberite