Fantastična glasba, odlično vzdušje in neverjetna oblačila od začetka časa? Da, govorimo o poletnih festivalih! Njihova vrata se počasi odpirajo in pri eyerim želimo ne le zaščititi vaše oči pred soncem, ampak tudi zagotoviti najboljši možni slog. Bodisi gre za sončna očala ali dioptrična očala, prava izbira lahko vaše poletne izkušnje povzdigne na popolnoma novo raven. Zato smo za vas pripravili štiri trende očal, s katerimi boste zagotovo zasijali (ne samo) na poletnih festivalih.

Žive barve

Poletje je čas zabave in veliko barv - torej zakaj bi bil vaš festivalski videz izjema? Če želite resnično pritegniti pozornost, so žive barve za vas! Zelena, modra, rdeča, rumena, roza,... izbira je vaša. Močne in žive barve so idealne za ustvarjanje veselih outfitov, zato so odlična izbira za tiste, ki se ne bojijo pokazati svoje edinstvenosti.



@styleofbecca

Iščete nekaj stilnega, a hkrati cenovno dostopnega? OiO by eyerim je prava izbira! Uživajte v trendovskih barvnih očalih že od 20€. Ne glede na vaš festivalski stil, z OiO by eyerim boste kos vsakemu festivalskemu izzivu!


Mačje oči očala

Ta očala so bila, so in vedno bodo v modi! Mešanica retro šarma in sodobnih trendov bo zagotovila edinstven in seksi videz. Idealna so za tiste, ki obožujejo vintage slog in želijo biti hkrati elegantni in trendi.


@
jankasla


Stil 90-ih

Moda 90-ih se je vrnila in nima namena kmalu zapustiti prizorišče. Pravokotni okviri, majhna okrogla očala ali miniaturna mačja očala? Z nobeno izbiro ne morete zgrešiti! Ta očala odlično dopolnjujejo vintage oblačila, ustvarjajo super chic kombinacijo.


@sorr.sorrr


Okrogle klasike

Okrogla očala so eden najbolj univerzalnih trendov, s katerimi zagotovo ne morete zgrešiti. Če imate radi klasičen, brezčasen slog, ki je v ravnovesju med stilom in funkcionalnostjo, so okrogla očala Ray-Ban, Polaroid ali Gucci popolna za vas.



@styleofbecca


Aktivne duše vedno in povsod

Če ste ljubitelj aktivnega življenjskega sloga, to pokažite tudi na festivalu. Naša športna očala Oakley, uvex ali Horsefeathers so trpežna, praktična in stilsko oblikovana, tako da boste lahko uživali v njih med katero koli poletno dejavnostjo.


Kot vidite, poletni festivali so idealna priložnost, da se upate in preizkusite nekaj novega. Bodisi ljubite barve, vintage slog, minimalističen dizajn ali klasične oblike, na www.eyerim.si boste vedno našli nekaj, kar ustreza vam. Ne pozabite, da prava očala niso samo za zaščito oči, ampak tudi za izražanje vaše edinstvene osebnosti. Torej, ne bojte se eksperimentirati in uživajte v poletju v polni meri!


@
greceghanem