• E-trgovina
  • Informacije
  • Račun

Dioptrijska očala ray-ban

Izberite ikonična, a funkcionalna dioptrijska očala znamke Ray-Ban. Izberite obliko klasičnih "pilotk" ali drznih okvirjev v obliki mačjih oči. Poleg tega vam ponujamo tudi več okvirjev, ki odražajo trenutne modne trende in so videti odlično na različnih tipih obrazov. Preizkusite jih v udobju svojega doma z uporabo spletne kamere. Za leče se odločite le, če vam jih je predpisal zdravnik. Lahko kupite tudi takšne s filtrom za modro svetlobo, da zaščitite oči pred škodljivim sevanjem iz zaslonov.

Kako je nastala blagovna znamka Ray-Ban?

Očala Ray-Ban so bila prvotno izdelana za ameriške letalce. Pomagala naj bi jim blokirati močne in neprijetne sončne žarke. Ko je model "aviator" (pilotke) proslavil ameriški pilot, čigar fotografija z očali Ray-Ban je obkrožila svet, so očala postala del pop kulture. Nosile so jih tudi zvezde srebrnega platna.

Vendar pa so v času disko obdobja doživela propad. V središče pozornosti so se vrnila v 80. letih, ko jih je v svojih filmih začel nositi Tom Cruise. Zaradi visokokakovostnih okvirjev, ki so izdelani iz zanesljivih in trpežnih materialov, so priljubljena še danes.

Na kaj je treba biti pozoren pri izbiri dioptrijskih očal?

Preden se odločite za nakup dioptrijskih očal, obiščite okulista. Glede na izvid izberite primerne okvirje in leče. Očal ne kupujte v drogerijah ali supermarketih. Ta imajo namreč vedno na obeh očesih enako dioptrijo.

Poleg tega vsebujejo navadne leče brez posebnih filtrov za boljšo zaščito vida. Če si nataknete očala z napačnimi lečami, lahko svoj vid še poslabšate. Odločite se za kakovostnejše okvirje in leče, ki niso le funkcionalne, temveč tudi dopolnjujejo vaš look.

Kakšno obliko očal iščete?

Skrij filter Pokaži filter
Filter
Razvrsti: Glede na priljubljene  
Filter by
Prikazujem: 382
Ponujamo vračilo denarja za leče!

Za vaš prvi nakup korekcijskih očal z lečami eyerim vision ponujamo celotno vračilo, če jih boste vrnili v 30 dneh. Preberite več o naši politiki vračil.
Prikazujem 1 - 48 / 382
< 1 3 ... 8

Zakaj eyerim

Brezplačna dostava že od €65.00
Gotovina po povzetju
30-dnevno vračilo
Pooblaščeni prodajalec
Virtualno pomerjanje
Poiščite svojo velikost

NASVET #1: Preverite velikost svojih trenutnih očal

  • Poglejte notranjo stran vaših trenutnih očal. Običajno vsebuje niz številk, ki pomenijo velikost okvira in izgledajo približno takole: 52 [] 22 145
  • Informacije o velikosti okvira so najpogosteje navedene na notranji strani ročk ali mostička
Preverite velikost svojih trenutnih očal

NASVET #2: Uporabite plačilno kartico

S
M
L
Kartica se dobro razteza preko konca vašega očesa
Kartica se konča na koncu očesa
Kartica ne doseže konca vašega očesa

Velikost okvira za očala

Velikost okvira za očala

Dobite dobrodošli popust

Ne zamudite odličnih ponudb ali novih izdelkov in se prijavite na eyerim novice!

Izberite
Izberite
Nakupovanje na eyerim.com
Brezplačna dostava že od €65.00
Gotovina po povzetju
30-dnevno vračilo
Pooblaščeni prodajalec
Virtualno pomerjanje
Deli